Thumbnail
Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ μιλάει (ωραία) ελληνικά για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα

Ακόμα και ελληνικά μιλάει ο Χαβιέρ Μπαρδέμ στο νέο τηλεοπτικό σποτ των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στο πλαίσιο της πρωτότυπης εκστρατείας αλληλεγγύης «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου».

Ο Ισπανός ηθοποιός, γνωστός για την κοινωνική του ευαισθησία και υποστήριξη στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα πρωταγωνιστεί στο νέο κοινωνικό μήνυμα-έκπληξη, αποκλειστικά για το ελληνικό τμήμα της οργάνωσης, καλώντας τους Έλληνες να μιμηθούν το παράδειγμα των συμπατριωτών του και να μετατρέψουν τις «Παστίλιες» σε μια επαναστατική πράξη αλληλεγγύης. Μάλιστα ο Χαβιέρ Μπαρδέμ εκφράζει την βεβαιότητά του ότι οι Έλληνες θα δώσουν στον κόσμο ένα μάθημα αλληλεγγύης, βοηθώντας αυτούς που περισσότερο έχουν ανάγκη. Καταλήγοντας ο Μπαρδέμ καλεί στα ελληνικά τους Έλληνες να αγοράσουν τις Παστίλιες που θεραπεύουν τον πόνο του άλλου.
 


Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ πονάει για τον άλλο από msfgreece

Στην ραδιοφωνική εκδοχή του σποτ, στο οποίο συμμετέχει και η Αφροδίτη Σημίτη, ο Μπαρδέμ μιλάει ακόμα περισσότερο ελληνικά και με προφορά που εντυπωσιάζει.
 
Οι «Παστίλιες για τον πόνο του άλλου», που έγιναν σε συνεργασία με την Apivita, είναι καραμέλες υψηλής ποιότητας με μέλι και θυμάρι που διατίθενται μέχρι στιγμής σε περισσότερα από 1200 φαρμακεία που συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτό το δίκτυο αλληλεγγύης, προς μόλις 1,60 ευρώ. Είναι αποτελεσματικές, αφού μπορεί εμείς να τις παίρνουμε, αλλά κάποιοι άλλοι πραγματικά σταματούν να πονάνε, καθώς τα έσοδα θα ενισχύσουν τη δράση των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, εντός και εκτός συνόρων.
 
Κεντρική φωτογραφία: Getty images

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά