Thumbnail
"Κλεφτοπόλεμος" μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών, για να παραμείνει ανοιχτός ο παράδρομος.

 

"Κλεφτοπόλεμος" μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών, για να παραμείνει ανοιχτός ο παράδρομος.

Η αστυνομία προσπάθησε να "κόψει" την διέλευση των αυτοκινήτων από αυτόν τον δρόμο, με αποτέλεσμα ομάδα φοιτητών να κινηθεί εναντίον τους και οι αστυνομικοί να υποχωρήσουν.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνουν την εμφάνισή τους διμοιρίες των ΜΑΤ, με το ενδεχόμενο επέμβασης να δείχνει πολύ πιθανό.

Μία διμοιρία βρίσκεται στον παράδρομο που άνοιξαν οι φοιτητές, ενώ άλλη διμοιρία από την Πάτρα βρίσκεται πάνω στην Γέφυρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία έκοψε την πρόσβαση για την Γέφυρα μετά από εντολή του Εισαγγελέα.

νεότερη ενημέρωση 17.09΄

Οι φοιτητές, προκειμένου να μπορέσουν τα αυτοκίνητα που έχουν μπλοκαριστεί στις ουρές για τα φέρυ-μποτ, άνοιξαν έναν παράδρομο της Γέφυρας που παρέμενε κλειστός και ενημερώνουν τους οδηγούς να κινούνται από αυτόν και να περνούν τη Γέφυρα, για να γλυτώσουν την μεγάλη ταλαιπωρία.

νεότερη ενημέρωση 16.55΄

Ουρά εκατοντάδων μέτρων -που θυμίζει παλαιότερες εποχές, πριν τη δημιουργία της Γέφυρας- έχει δημιουργηθεί στα φέρυ-μποτ Ρίου - Αντιρρίου, από την άρνηση της αστυνομίας Ακαρνανίας να αφήσει τα αυτοκίνητα να ανέβουν στη Γέφυρα.

Η αστυνομία ενημερώνει τους οδηγούς ότι οι φοιτητές έχουν κλείσει την Γέφυρα, κάτι το οποίο δεν ισχύει, καθώς οι σπουδαστές των ΤΕΙ έχουν ανοίξει τα διόδια για να περνούν ελεύθερα τα αυτοκίνητα.

νεότερη ενημέρωση 15.03΄

Ενταση επικράτησε πριν από λίγο στην κινητοποιήση των φοιτητών των ΤΕΙ στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, όταν οι σπουδαστές αντελίφθηκαν ότι η αστυνομία της Αιτωλίας δεν άφηνε τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν στη Γέφυρα και τα εξέτρεπε για υποχρεωτικό πέρασμα από τα φέρυ-μποτ της πορθμειακής γραμμής.

Οι φοιτητές, που μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Γέφυρας είχαν προγραμματίσει να λήξουν την κινητοποίηση στις 4 μ.μ., ενημέρωσαν την αστυνομία ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τη γέφυρα αν δεν αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα και δεν σταματήσει η εκτροπή των οχημάτων στα φέρυ-μποτ.

Οπως δηλώνουν οι σπουδαστές, στόχος της κινητοποίησης δεν είναι η ταλαιπωρία των οδηγών, γι' αυτό άλλωστε έχουν ανοίξει τα διόδια ώστε να περνούν ελεύθερα τα οχήματα, αλλά η ενημέρωση του κόσμου και το μοίρασμα φυλλαδίων.

 

πρώτη ενημέρωση 14.08΄

Φοιτητές των ΤΕΙ Πάτρας - Πύργου - Μεσολογγίου, πιστοί στο ραντεβού που είχαν δώσει, συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά".

Οι σπουδαστές, αφού συναντήθηκαν με την διοίκηση της Γέφυρας, άνοιξαν, πριν από λίγο, τα διόδια για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.

Οι 200 περίπου συγκεντρωμένοι σπουδαστές από τα τρία ΤΕΙ θα παραμείνουν στη γέφυρα και θα κρατήσουν ανοιχτά τα διόδια μέχρι τις 6 μ.μ.

patrastimes.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

aksoniki_tomografia
Ακτινολόγοι που δεν ξέρουν να διαβάζουν αξονικές και άλλα παράδοξα...
Γιατί δεν λειτουργεί όλες τις μέρες ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Κιλκίς, παρόλο που υπάρχει πάντα ακτινολόγος σε βάρδια;
Ακτινολόγοι που δεν ξέρουν να διαβάζουν αξονικές και άλλα παράδοξα...
σχολικοι σεισμογραφοι
Οταν οι σχολικοί σεισμογράφοι καταγράφουν έγκαιρα σεισμό, αλλά το πρόγραμμα καθυστερεί
Αυτού του τύπου οι σχολικοί σεισμογράφοι είναι πολύ εύκολο να κατασκευαστούν και μπορούν να αξιοποιηθούν εκπαιδευτικά
Οταν οι σχολικοί σεισμογράφοι καταγράφουν έγκαιρα σεισμό, αλλά το πρόγραμμα καθυστερεί