Thumbnail
Το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προσλαμβάνει με διαβλητό, μυστικό και απαράδεκτο τρόπο τους φιλολόγους που εργοδοτεί, στη διδασκαλία του προγράμματος εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών στα δημόσια σχολεία της χώρας.

ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΕΣ  ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ  ΤΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

 

Το πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης προσλαμβάνει με διαβλητό, μυστικό και απαράδεκτο τρόπο τους φιλολόγους που εργοδοτεί, στη διδασκαλία του προγράμματος εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών στα δημόσια σχολεία της χώρας.

  1. Από έναν αξιολογικό πίνακα που έχει και που δεν τηρεί, (ενώ είναι υποχρεωμένο να τηρεί), καλεί υποτίθεται τον επόμενο στη λίστα καθηγητή φιλόλογο μυστικά!!! και πουθενά δεν ανακοινώνει τα ονόματα αυτών που προσλαμβάνονται, για να διαπιστώσουμε κι εμείς οι ενδιαφερόμενοι, ότι όντως οι ήδη προσληφθέντες έχουν περισσότερα μόρια από μας!!! γιατί φήμες υπάρχουν και κυκλοφορούν αρκετές περί του αντιθέτου!!! τι λόγο έχει η καθηγήτρια-υπεύθυνη, για το έργο αυτό κ. Άννα Συμεωνίδη Αναστασιάδη, που δεν ανακοινώνει τα ονόματα των προσληφθέντων φιλολόγων δημοσίως, προκειμένου να ελέγχουμε όλοι, οι ενδιαφερόμενοι, αν τηρείται η αξιοκρατία και η ορθή χρήση του πίνακα αυτού και την εκάστοτε σειρά μας στον πίνακα αυτό?
  2. Όσους φιλολόγους δεν τους γουστάρουν οι υπεύθυνοι του προγράμματος, α)αργούν να τους προσλάβουν χρονικά και β) τους καλούν να τοποθετηθούν όσο το δυνατό μακρύτερα από το σπίτι τους, για να ταλαιπωρούνται περισσότερο στην μετακίνηση και για να έχουν περισσότερα έξοδα μετακίνησης και για να αναγκαστούν να παραιτηθούν και να δώσουν έτσι τη θέση τους σε άλλον «δικό τους φιλόλογο». Πέρυσι π.χ. τοποθέτησαν αργότερα και πολύ μακρύτερα από το σπίτι του,(αρκετά χιλιόμετρα) φιλόλογο στον ίδιο νομό, με άλλον φιλόλογο που τοποθετήθηκε πιο γρήγορα χρονικά και πιο κοντά στο σπίτι του, μολονότι είχε λιγότερα μόρια από τον πρώτο !!!
  3. Επίσης φέτος αγρίεψαν, την εκμετάλλευση με το μπλοκάκι, (γιατί τους προσλαμβάνουν ως εργολάβους)!!!τους καθηγητές στα δημόσια σχολεία της χώρας, σ’ αυτό το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, για να μην πληρώνουν οι εργοδότες τα ένσημα των εργαζομένων τους, αλλά να αναγκάζονται οι ίδιοι οι καθηγητές να πληρώνουν, από την τσέπη τους τα ένσημα τους και να είναι πιο ευάλωτοι με το μπλοκάκι και με λιγότερα  εργασιακά δικαιώματα, σε πολλούς τομείς!!! και  πληρώνουν  λιγότερη ωριαία αντιμισθία φέτος, (12, 5ε),σε «κάποιους εκπαιδευτικούς τους», ενώ κάνουν την ίδια δουλειά με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους και έχουν τον ίδιο εργοδότη, ενώ αναγκάζονται πολλοί εξ’ αυτών, να αγοράζουν παράλληλα ένσημα στο ΙΚΑ, για να απαλλαγούν από την υποχρεωτική ασφάλιση τους το ΟΑΕΕ.

 

«ΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝΝΟΣΤΟΥΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα