Thumbnail
Δείτε πως μοιράστηκαν οι θέσεις στελεχών στις ΔΕΚΟ από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ

 

 
 

Αλλαγές στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ προωθεί το Μέγαρο Μαξίμου σε συνεργασία με τους δύο κυβερνητικούς του εταίρους.

Τα πρώτα πρόσωπα ανακοινώθηκαν στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όπου ο Γιάννης Οικονόμου ανέλαβε πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ).

Ο Νίκος Παπαθανάσης που ήταν πρόεδρος του κέντρου ελληνικών δημοσίων επιχειρήσεων (2008-2010) θα αναλάβει τις σταθερές Συγκοινωνίες (μετρό, τραμ, ΗΣΑΠ).

Τον ΟΑΣΑ θα αναλάβει ο προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ. Αλέξανδρος Δελούκας, μέχρι πρότινος προϊστάμενος Έρευνας και Τεχνολογίας της «Αττικό Μετρό».

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πάει ο δικηγόρος Δημήτρης Κούκης που επί Καραμανλή ήταν πρόεδρος του ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ενώ στην «Αττικό Μετρό» θα τοποθετηθεί ο Αντώνης Σελιανάκης (πρόεδρος στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας επί κυβερνήσεως ΝΔ).

Στα ΚΕΚ-Ελληνικά Ταχυδρομεία θα τοποθετηθεί ο πολιτευτής Μάκης Γάκης, ενώ ο Αγγελος Τόλκας, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, θα αναλάβει τον ΕΛΟΤ-ΕΣΥΔ.

Επίσης, ο εκλεκτός του Κώστα Καραμανλή, Γιώργος Βερναδάκης, θα λάβει τη θέση του προέδρου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Για τα ΕΛΓΑ προορίζεται ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Έξαρχος και στον ΕΦΕΤ θα τοποθετηθεί ο προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ. Νίκος Τσιάλτας.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ, 9/12/2012

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα