Thumbnail

 

Συναντήσεις με υποψηφίους για πλήρη ενημέρωση

Δέκα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών κύρους και υψηλής ποιότητας υλοποιεί το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, το οποίο ιδρύθηκε το 2005 και αποτελεί το πρώτο δημόσιο ελληνικό πανεπιστήμιο που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα.

Ειδικότερα, από τη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης θα χορηγηθούν έξι προγράμματα, στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών δύο προγράμματα και στη Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας δύο προγράμματα.

Παράλληλα, το πανεπιστήμιο διοργανώνει συναντήσεις την Πέμπτη 13 και 20 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενημερώσει αναλυτικά τους ενδιαφερομένους.

Ειδικεύσεις
Πιο αναλυτικά, στη Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης παρέχονται τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance, MSc in Sustainable Development, MSc in Strategic Product Design, LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution, ενώ η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών προσφέρει τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies, MA in Art, Law and Economy.

Τέλος, η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας υλοποιεί δύο μεταπτυχιακά προγράμματα στα επιστημονικά πεδία MSc in Information and Communication Technology Systems και MSc in Energy Systems.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον προσεχή Οκτώβριο, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου ή μέχρι τη συμπλήρωση των προσφερόμενων θέσεων στο e-mail στο [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 2310- 807501, -28, -29, ή να επισκεφτούν την ηλεκτρονική σελίδα www.ihu.edu.gr.

 

ΕΘΝΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατά Πιερρακάκη: «Αλαζονεία και έπαρση: αυτή είναι η εκπαιδευτική του αντίληψη!»
«Βάφτισε τα άκρως κερδoσκοπικά πανεπιστήμια των funds σε "μη κερδοσκοπικά" και είχε την  απαίτηση να συμφωνήσουμε» - Τι λέει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ για τον...
ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κατά Πιερρακάκη: «Αλαζονεία και έπαρση: αυτή είναι η εκπαιδευτική του αντίληψη!»
peripoliko
Τρόμος στο Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ
Άγνωστος, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη
Τρόμος στο Αιγάλεω: Ληστεία με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ