Thumbnail
Εχουμε μόνη μία επιλογή, να μπούμε μπροστά τόσο στη Βουλή όσο και στην κοινωνία

 

Το διακύβευμα πλέον είναι η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας, τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του. 
 
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άσκησε δριμύτατη κριτική στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ επιτέθηκε σε όσους επιχειρούν να εξισώσουν τους αγώνες της αριστεράς με την ακροδεξιά. «Παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, γίνονται αβανταδόροι της ακροδεξιάς» τόνισε.
 
Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα εξόδου από την κρίση που παρουσίασε στη ΔΕΘ, την προηγούμενη εβδομάδα, ασκώντας κριτική σε όσους επιχείρησαν να διαστρεβλώσουν τις θέσεις του σχετικά με την φοροδιαφυγή.
 
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ
 
Εμείς θα υλοποιήσουμε το άρθρο 4 του Συντάγματος που λέει ότι ο κάθε πολίτης συνεισφέρει στα δημόσια έσοδα ανάλογα με τις δυνατότητές του. Με την κυβέρνηση της αριστεράς, ο φοροφυγάς δεν θα φορτώσει το λογαριασμό στην πλάτη του μισθωτού» τόνισε χαρακτηριστικά.
 
Εν όψει της ψήφισης των μέτρων -μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος- υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει μπροστά, τόσο στη Βουλή όσο και στους ειρηνικούς αγώνες των εργαζομένων και των νέων.
 
Έθεσε μάλιστα με έμφαση το θέμα της προσωπικής ευθύνης του κάθε βουλευτή, έναντι της κομματικής πειθαρχίας.
 
«Ο λαός μας έριξε ήδη δύο μνημονιακές κυβερνήσεις, του κυρίου Παπανδρέου και του κυρίου Παπαδήμου. Σειρά έχει να τριτώσει το καλό» κατέληξε.
 
 
«Εχουμε μία και μόνη επιλογή. Να μπούμε μπροστά, εμείς πρώτοι, στους κοινωνικούς αγώνες και τις αντιστάσεις. Και μέσα στο Κοινοβούλιο και μέσα στην κοινωνία.
 
  Ετσι και τώρα μπροστά στην απόπειρα της κυβέρνησης να κρύψει όλα αυτά τα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης που περιέχονται σε ένα μόνο άρθρο εμείς πρέπει να μπούμε μπροστά».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mitsotakis
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές
Δεν πέρασε η πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, εν μέσω μεγάλης πολιτικής έντασης μέσα στο κοινοβούλιο, ενώ η τριήμερη συζήτηση...
Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές
ζομπι2
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Και τώρα... «Zombie Universities» προ των πυλών;
Ο Ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ κ.Δημήτρης Κ. Μαυροσκούφης εξηγεί πώς ο νόμος για τα μη κρατικά ΑΕΙ εισάγει (και) στην Ελλάδα τη λεγόμενη «κουλτούρα της...
Ιδιωτικά πανεπιστήμια: Και τώρα... «Zombie Universities» προ των πυλών;