Thumbnail
  Αλ Τσίπρας: Η Ελλάδα θα καταστραφεί αν βγει από το ευρώ   «Δεν αποτελεί στόχο ή επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος της χώρας από το ευρώ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε ως ένα «ωραίο παραμύθι με ενδιαφέροντα δράκο» το ενδεχόμενο εξόδου από το κοινό νόμισμα.  

Αλ Τσίπρας: Η Ελλάδα θα καταστραφεί αν βγει από το ευρώ

 
«Δεν αποτελεί στόχο ή επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ η έξοδος της χώρας από το ευρώ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και χαρακτήρισε ως ένα «ωραίο παραμύθι με ενδιαφέροντα δράκο» το ενδεχόμενο εξόδου από το κοινό νόμισμα.
 
«Δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να φύγει από το ευρώ γιατί θα καταστραφούμε. Αυτό που φωνάζουμε είναι ότι δεν μπορεί να φύγει μια χώρα από το ευρώ. Αυτό που κατανοούν φοιτητές στα πρώτα έτη των σπουδών τους δεν μπορούμε να το καταλάβουμε; Υφίσταται θέμα ευρώ αν θα διατηρηθεί ως νόμισμα, όχι αν η Ελλάδα θα είναι μέσα», πρόσθεσε.
 
«Έχουμε πλήρη παράδοση και όχι διαπραγμάτευση. Η δόση αυτή κατά 90% θα πάει στις τράπεζες» τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε «Νομίζω ότι οι εταίροι έχουν περισσότερο ανάγκη να μας δώσουν τη δόση ώστε να μην καταρρεύσει το σύστημα των τραπεζών».
 
Αναφορικά με το μνημόνιο, ο Αλ. Τσίπρας είπε: «Το μνημόνιο; Ποιο μνημόνιο; Δεν υπάρχει μνημόνιο για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Το μνημόνιο θα καταργηθεί». Παράλληλα, επιτέθηκε στα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για διαπλοκή, ενώ σημείωσε ότι «αν το 1821 είχαμε ΜΜΕ να εκβιάζουν για την επανάσταση, τότε οι οπλαρχηγοί θα μένανε χωρίς λαό».
 
Εκτίμησε, ακόμη, ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει λέγοντας ότι «η τρικομματική κοινοπραξία που βρίσκεται υπό κατάρρευση, θα αποτύχει. Και τότε θα πρέπει να διαχειριστούν το μέλλον του τόπου υγιείς δυνάμεις».
 
Για τη λίστα Λαγκάρνττόνισε ότι αν και ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει το 27% εκλογική δύναμη δεν γνωρίζει ποιοι είναι στη λίστα, «όμως το γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ εδώ και δύο χρόνια και τώρα το έμαθε και ολόκληρη η κυβέρνηση».
 
Τέλος, χαρακτήρισε ως φασιστική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή και είπε ότι χρέος των πολιτικών δυνάμεων είναι να αναγνωρίσουν τις αιτίες που οδηγούν στη «ναζιστική» αυτή οργάνωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σεριφος
Γυμνασίου Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές
Στην κατηγορία Niveau A1 : Olympie-Pierre de Coubertin για το έτος 2024
Γυμνασίου Σερίφου: Κατέκτησε την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας ανάμεσα σε 11.000 συμμετοχές
βουλή
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη
Θρασκιά: Όταν εντέλει ο σκοπός για τον οποίο οι μαθητές με αναπηρία πηγαίνουν στο σχολείο καθημερινά δεν εξυπηρετείται, δεν μπορεί παρά να είναι...
Βουλή: «Αναρμόδιο» δηλώνει το Υπουργείο Παιδείας για την εκπαίδευση μαθητών με αναπηρία στη Θεσσαλονίκη