Thumbnail
Αυτόπτες μάρτυρες εν ψυχρώ βασανισμού ενός σκύλου έγιναν περαστικοί από την περιοχή της Ακτής Δυμαίων, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

 

ΠΑΤΡΑ: Έδεσε σκυλί με αλυσίδα και το έσερνε στην Ακτή Δυμαίων!
 
 
Αυτόπτες μάρτυρες εν ψυχρώ βασανισμού ενός σκύλου έγιναν περαστικοί από την περιοχή της Ακτής Δυμαίων, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας. Η σκηνή ήταν τραγική και αν μη τι άλλο αποτρόπαια για όσους την είδαν. Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον «Κόσμο» οδηγός δικύκλου είχε δεμένο με μία αλυσίδα ένα λυκόσκυλο και το έσερνε με μεγάλη ταχύτητα επί της οδού Ακτής Δυμαίων. Το δύστυχο ζώο, όπως ήταν φυσικό, είχε γεμίσει αίματα, το σκυλί σερνόταν στην άσφαλτο και ούρλιαζε από τον πόνο. Αυτό όμως δεν πτοούσε τον αδίστακτο οδηγό! Ο οποίος συνέχιζε να βασανίζει το ζώο! Κάποια στιγμή το δίκυκλο έστριψε σε έναν δρόμο κοντά σε κατάστημα με είδη υγιεινής και σταμάτησε σε έναν χωματόδρομο παραπλεύρως από τις ράγες του τρένου. Γυναίκα οδηγός που ακολουθούσε το μηχανάκι κινήθηκε προς την πλευρά του και κατάφερε να τον πλησιάσει. Η νεαρή οδηγός (τα στοιχεία της οποίας διαθέτει η εφημερίδα μας) έβαλε τις φωνές και ο βασανιστής του ζώου σταμάτησε. Μάλιστα έβγαλε και την αλυσίδα από το ζώο για να το αφήσει, δείχνοντας πως... αρχικός του σκοπός ήταν αν το αφήσει ελεύθερο! «Φυσικά και δεν ήθελε αυτό. Απλά όταν με είδε φοβήθηκε ότι θα τον καταγγείλω» μας είπε. 
Η νεαρή γυναίκα κάλεσε την φιλοζωϊκή εταιρεία και εκείνη τους παρέπεμψε στην Δημοτική Αστυνομία. Επικοινώνησε μαζί της αλλά κανείς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Τότε η γυναίκα απείλησε τον βασανιστή του ζώου προειδοποιώντας τον να μην τολμήσει να το αγγίξει μέχρι να φθάσει κτηνίατρος.
 
Το ζώο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του dete.gr, παρέμεινε στο σημείο, όμως η τύχη του παραμένει άγνωστη. Σύμφωνα πάντως με όσα μας είπε η γυναίκα θα ήταν δύσκολο να επιβιώσει, αφού ο βασανιστής - οδηγός του δικύκλου, το έσερνε με την αλυσίδα για μεγάλη απόσταση.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekpa
Συντριπτικά υπέρ της δημιουργίας παραρτήματος του Ε.Κ.Π.Α. η κοινωνία στην Κύπρο
Το σύνολο, σχεδόν, της Κυπριακής κοινωνίας, θεωρεί ότι η δημιουργία παραρτημάτων πανεπιστημίων άλλων χωρών έχει θετική επίδραση, τόσο στο επίπεδο...
Συντριπτικά υπέρ της δημιουργίας παραρτήματος του Ε.Κ.Π.Α. η κοινωνία στην Κύπρο
Καθηγητές μουσικής
Μουσικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου - Δείτε λεπτομερώς
Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου των Μουσικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2024-2025
Μουσικά Σχολεία: Διαδικασία εισαγωγής μαθητών στην Α΄ τάξη Γυμνασίου - Δείτε λεπτομερώς