Thumbnail
Το ΟΧΙ δεν θα δώσει στους Γερμανούς τη δυνατότητα να λιώσουν τους Έλληνες σαν δουλικά σκουλήκια.

Δημοψήφισμα αύριο. Μετά από πέντε μνημονιακά χρόνια πρωτοφανούς κοινωνικής καταβαράθρωσης, ο ελληνικός λαός καλείται να επιλέξει ο ίδιος αν θα δεχθεί ή όχι τις εξουθενωτικές, τελευταίες προτάσεις των Γερμανών και των άλλων δανειστών. Δίνεται στο λαό μας, μια σπάνια ευκαιρία να καταστεί ο ίδιος πρωταγωνιστής μιας κορυφαίας επιλογής. Βεβαίως και η αστική τάξη Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της ΕΕ με επικεφαλής τους Γερμανούς, προσπαθεί χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς προπαγάνδας που διαθέτει, να τον τρομοκρατήσει, να τον πανικοβάλει ώστε να τον μετατρέψει σε ραγιά, σε σύγχρονο «γερμανοτσολιά», που θα πει «Ναι» στην πλήρη υποδούλωση και παραπέρα εξαθλίωσή του.

Αυτονόητο είναι, ότι τόσο η ελληνική ολιγαρχία όσο και οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι προσπαθούν να αντικαταστήσουν το ερώτημα «Ναι ή Όχι» στην πρόταση των δανειστών, στην οποία θα ήταν αδύνατο να επικρατήσει το «Ναι», με το ερώτημα « Ναι ή Όχι στο ευρώ!» Προσπαθούν έτσι να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι κατά τις δημοσκοπήσεις ποσοστό γύρω στο 60% του ελληνικού λαού τάσσεται ακόμη υπέρ του ευρώ, μη έχοντας αντιληφθεί ότι ακριβώς το ευρώ και η ανυπαρξία εθνικού νομίσματος είναι οι αιτίες της αδυναμίας της Ελλάδας να αντιμετωπίσει το δημόσιο χρέος και την εξυπηρέτησή του. Η στρέβλωση του ερωτήματος και η προπαγανδιστική, άκρως ανεπαρκής αντιμετώπιση της στρέβλωσης αυτής από την κυβέρνηση, δεν αλλάζει την ουσία της αναμέτρησης. Σίγουρα αυξάνει το φόβο εκείνων που ψηφίζουν «Όχι», αλλά δεν τους κάνει ο φόβος αυτός να περάσουν στο άλλο στρατόπεδο και να ψηφίσουν «Ναι». Τα ερείπια του παρελθόντος πολιτικού συστήματος έχουν συσπειρωθεί υπέρ του «Ναι», με επικεφαλής όσο και να φαίνεται απίστευτο, τον …..«πολιτικό βρυκόλακα» Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!!! Κάτω από τις φτερούγες του Μητσοτάκη κούρνιασαν ο Κωστάκης Καραμανλής, ο Κώστα Σημίτης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, η Φώφη Γεννηματά – ακόμα κι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου που τον ανέτρεψαν οι Γερμανοί! Όλοι τους ντύθηκαν «γερμανοτσολιάδες» την κρίσιμη ώρα!

Πρώτος πρώτος ο Κωστάκης : «Την Κυριακή λέμε «Ναι» στην Ευρώπη» δήλωσε σε τηλεοπτικό του μήνυμα την Πέμπτη. «Η επικράτηση του «Όχι» θα ερμηνευθεί από όλους, σε όλο τον κόσμο, ως επιλογή αποχώρησης από την καρδιά της Ευρώπης. Θα είναι το πρώτο βήμα προς την έξοδο», πρόσθεσε λειτουργώντας ως παπαγαλάκι των Γερμανών. «Στο δημοψήφισμα της Κυριακής ψηφίζουμε «Ναι», είπε και ο πασίγνωστος γερμανόφρων Κώστας Σημίτης. «Οι πολιτικές της Ευρωζώνης είναι πιεστικές. Όμως εξασφαλίζουν τη χρηματοδότηση της οικονομίας και στηρίζουν τη ανάπτυξη (!) της χώρας» πρόσθεσε. Ο Σταύρος ο Θεοδωράκης, ο οποίος ηγείται του πανάθλιου πολιτικά κόμματος του Ποταμιού που έχει μόνο το 6% των ψήφων του ελληνικού λαού, είναι εμφανέστατο πως έχει ….λαλήσει! Την έχει δει ….πρωθυπουργός το άτομο! «Ναι, την έχω ψιλοέτοιμη» την κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» των «γερμανοτσολιάδων» του μνημονιακού στρατοπέδου, είπε ο Στ. Θεοδωράκης, μιλώντας προχτές στον Ρίαλ FM «Είναι η πρώτη φορά που το λέω» πρόσθεσε. Τι μιλάμε όμως για τον Στ. Θεοδωράκη , όταν ακόμη και ο ανατραπείς από τους Γερμανούς Γ. Παπανδρέου έγινε ως κι αυτός «γερμανοτσολιάς» και έκανε μέχρι και …….. συγκέντρωση των φίλων του, την Πέμπτη το βράδυ έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας, υπέρ του «Ναι»! «Νύν υπέρ πάντων αγών» που είπε και ο 97χρονος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος ηγείται πνευματικά όλου αυτού του απεχθούς πολιτικού εσμού.

Το κακό είναι ότι αυτή η απέραντη δουλοφροσύνη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ (αιωνία της η μνήμη!) και του ανερχόμενου στους κόλπους των πολιτικών «γερμανοτσολιάδων» Ποταμιού, έχειαποθρασύνει πέρα από κάθε όριο ανοχής τους Γερμανούς επικυρίαρχους της χώρας μας. Αυτός που λυσσομανάει σαν φαρμακερή οχιά είναι ο Μάρτιν Σουλτς, ο Γερμανος σοσιαλδημοκράτης πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου. Θεωρεί ότι η κρίση στην Ελλάδα, του παρέχει δυνατότητες να γίνει καγκελάριος της Γερμανίας μετά τη Μέργκελ. Είναι πραγματικά απίστευτες οι δηλώσεις που έκανε στη γερμανική εφημερίδα Χάντελσμπλατ. Ούτε λίγο ούτε πολύ προανάγγειλε……βουλευτικές εκλογές μετά την Κυριακή, αν νικήσει το «Ναι» και υπηρεσιακή κυβέρνηση ….«τεχνοκρατών» επιλογής τα Γερμανίας, με τους οποίους το Βερολίνο θα συνάψει συμφωνία και «τότε θα πρόκειται για το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ», όπως δήλωσε! Έχουμε βαθύτατη την πεποίθηση ότι το «Όχι» θα νικήσει! Ο Σούλτς θα απογοητευθεί, όπως και όλοι οι Γερμαναράδες, που έχουν χάψει το παραμύθι που τους σερβίρουν οι εδώ άνθρωποί τους, ότι δήθεν θα νικήσει το «Ναι», με αποτέλεσμα το Βερολίνο να οργανώνει τις βουλευτικές εκλογές στις 2 Αυγούστου! Παρά τις υλακές τους, τίποτα δραματικό δεν θα γίνει παρά τη βέβαιη νίκη του «Όχι» και θα πάει στη Γερμανία για να κλείσει συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο μέσα ακόμη και σε ….δύο μέρες! Μια τέτοια συμφωνία δεν μπορεί παρά να είναι ίσως σε ελάχιστα σημεία κάπως λιγότερη κακή από τις τελευταίες προτάσεις των δανειστών! Συνολικά, θα είναι σίγουρα απαράδεκτη για τα λαϊκά συμφέροντα.

Η νίκη του «Όχι» δεν θα φέρει ούτε ρήξη με την Ευρωζώνη ούτε καν μια υποφερτή συμφωνία για τα λαϊκά συμφέροντα. Θα αποδείξει όμως, ότι οι Έλληνες δεν είναι λαός ραγιάδων που θα κρατήσει ζωντανή την αυτοεκτίμηση του λαού μας, άρα και την ελπίδα αλλαγής αυτής της αφόρητης κατάστασης. Δεν θα δώσει στους Γερμανούς τη δυνατότητα να λιώσουν τους Έλληνες σαν δουλικά σκουλήκια.

*Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ το Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

anergoi-oaed-epidoma-anergia.jpg
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για τα διαδικτυακά εργαστήρια συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ για τον Απρίλιο, με νέες θεματικές ενότητες
Δωρεάν εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Ξεκινούν αύριο οι αιτήσεις- Οι θεματικές
20160812_20pragm_arxaia_0.jpg
Όσα λες είναι ἔπεα πτερόεντα. Μάθε ότι αρχή άνδρα δείκνυσι : Τι σημαίνει ο συνδυασμός αυτός νεοελληνικής και αρχαίας ελληνικής γλώσσας;
Με τον όρο αρχαία ελληνική γλώσσα αναφερόμαστε τη μορφή της ελληνικής γλώσσας, που ομιλούνταν κατά τους αρχαϊκούς χρόνους και την κλασική αρχαιότητα...
Όσα λες είναι ἔπεα πτερόεντα. Μάθε ότι αρχή άνδρα δείκνυσι : Τι σημαίνει ο συνδυασμός αυτός νεοελληνικής και αρχαίας ελληνικής γλώσσας;