Thumbnail
Έψαξαν με τα drones και τους δορυφόρους τις απέραντες ερημικές εκτάσεις της βόρειας Συρίας και εν τέλει τα κατάφεραν.

Έψαξαν με τα drones και τους δορυφόρους τις απέραντες ερημικές εκτάσεις της βόρειας Συρίας και εν τέλει τα κατάφεραν. Οι Αμερικάνοι ανακάλυψαν τον νέο απόλυτο εχθρό. Κρυμμένο καλά, δυτικά του Χαλεπιού, σε μια συστάδα κτιρίων. Και τον ξετρύπωσαν. Πρόκειται για μια ομάδα -κατά πως λένε τα αμερικάνικα ΜΜΕ και επιβεβαιώνουν εκπρόσωποι του στρατού και της κυβέρνησης- ακραίων ισλαμιστών με καταγωγή κυρίως το Πακιστάν και το Αφγανιστάν. Τα μέλη της δεν ξεπερνάνε τα πενήντα. Παρ’ όλα αυτά είναι πολύ σκληροί και διαθέτουν δυνατότητες και πρωτοπόρα τεχνολογία στην κατασκευή αόρατων βομβών…., οι οποίες μπορούν να χωρέσουν μέσα σε οδοντόπαστες η σε εσώρουχα!! Γι αυτό και τα πολεμικά πλοία που βρίσκονται στην Ερυθρά Θάλασσα και στον Περσικό πήραν εντολή να τους βομβαρδίσουν. Σαράντα επτά πύραυλοι Τόμαχοκ εκτοξεύτηκαν για τον ύψιστο σκοπό και έπεσαν σε αυτό το σημείο έξω από το Χαλέπι. Δηλαδή σχεδόν ένας πύραυλος για καθένα επικίνδυνο τζιχαντιστή. Ο κάθε πύραυλος έχει κόστος περίπου 1,4 εκατομμύριο δολάρια, κουβαλάει τετρακόσια πενήντα κιλά εκρηκτικών και μπορεί να ταξιδέψει μέχρι και χίλια μίλια. Και όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες επιθέσεις «ακριβείας» οι πύραυλοι έπεσαν σε κατοικημένοι περιοχή σκοτώνοντας αμάχους και παιδιά.

Οι μεγαλύτερες καταστροφές έγιναν στο χωριό Κφάρ Ντεριάν. Στις καταγγελίες που ακολούθησαν, η αμερικανική προπαγάνδα δεν πτοήθηκε. Ήταν οι οικογένειες των σκληρών τζιχαντιστών, δηλαδή δικαιολογημένες -ούτε καν παράπλευρες- απώλειες είπαν. Που τους βοηθούσαν μάλλον να γεμίσουν σωληνάρια οδοντόκρεμας και σλιπάκια με νιτρογλυκερίνη συμπληρώνουμε….
Αν δεν έρρεε ποτάμι το αίμα των δύστυχων Σύριων και Ιρακινών η χοντροκομμένη δυτική προπαγάνδα θα ήταν για γέλια ακόμη και για παιδιά δημοτικού σχολείου. Δυστυχώς όμως αυτή η προπαγάνδα αναπαράγεται νυχθημερόν από όλα σχεδόν τα δυτικά ΜΜΕ. Από τα θεωρούμενα (τρομάρα τους) σοβαρά έως και τις κλασσικές κιτρινοφυλάδες. Από τις ΗΠΑ έως την Ευρώπη και ακόμη παραπέρα μια νέα υστερία κατακλύζει τα δελτία ειδήσεων και τα πρωτοσέλιδα. Πρόεδροι και πρωθυπουργοί μιλούν μπροστά στις κάμερες με προσποιητή συγκίνηση και οργή για τις απεχθείς πράξεις των εξτρεμιστών καταλήγοντας πως είναι αποφασισμένοι να τους πολεμήσουν μέχρις εσχάτων. Ο κίνδυνος που ονομάζεται Ισλαμικό Κράτος απειλεί - έτσι λένε - όλο σχεδόν τον πλανήτη ! Μια παραλλαγή της παλιότερης τρόμο-υστερίας με την αλήστου μνήμης Αλ-Κάιντα και τον δήθεν ακτύπητο Μπιν Λάντεν. Οι αποκεφαλισμοί ήταν η κορυφαία στιγμή του σκηνοθετημένου σεναρίου. Δίκαια μοιρασμένοι (Αμερικανοί, Γάλλοι, Εγγλέζοι, απειλές για Αυστραλούς κλπ) και αρκούντως «ζωντανοί» απευθύνονται στην κοινή γνώμη των δυτικών χωρών για να προξενήσουν φόβο, οργή και συγκίνηση έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η κήρυξη του νέου πολέμου και να καθηλωθεί η αντιπολεμική διάθεση των λαών. Πιθανόν και για να πιεστούν μερικές κυβερνήσεις που είχαν ενδοιασμούς να συμμετάσχουν στην νέα συμμαχία των προθύμων που έστησε η Ουάσιγκτον. Προσοχή! Να πιεστούν για να συμμετάσχουν. Και όχι για να αποτραπεί η συμμετοχή τους όπως ηλιθίως φαίνεται να ζητάνε οι αποκεφαλιστές εάν πράγματι είναι αυτοί που διατείνονται και δεν είναι απλά μισθοφόροι και ενεργούμενα ακόμη των πρώτων αφεντικών που τους εξόπλισαν. 
Πίσω από όλη αυτήν την εξόφθαλμα σκηνοθετημένη εκστρατεία φόβου και παραπληροφόρησης κρύβονται πολύ δύσκολα οι αληθινοί σκοποί της νέας ιμπεριαλιστικής σταυροφορίας. Μιας σταυροφορίας που με τίμημα το αίμα των λαών και την καταστροφή ολόκληρων χωρών και ιστορικών κοινωνιών, προωθούνται τα συμφέροντα των ιμπεριαλιστών για γεωστρατηγική κυριαρχία και έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών της περιοχής. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Και φυσικά τίποτε καινούριο. Που δεν δικαιολογεί όμως κανένα εφησυχασμό και καμιά σιωπή για τα νέα μαζικά εγκλήματα που διαπράττονται στο όνομα του πολιτισμού. Χρειάζεται μαζική κινητοποίηση, καταγγελία και αποκάλυψη, και απαίτηση, τουλάχιστον, η Ελλάδα να μείνει έξω από τον νέο πόλεμο. 
π.

antigeitonies.blogspot.gr/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΟΡΘΙΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ.jpg
Αγωνιστική Παρέμβαση (ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου): Δυο κουβέντες μόνο και το ψηφοδέλτιο μας
Όλα μας τα χρόνια μαζί με τους αγώνες ενάντια στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τη ζωή και τη δουλειά μας, δώσαμε...
Αγωνιστική Παρέμβαση (ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης Καλλιθέας Μοσχάτου): Δυο κουβέντες μόνο και το ψηφοδέλτιο μας
Λύματα στο Ηράκλειο
Εφιάλτης στο Ηράκλειο: Λύματα πλημμύρησαν ολόκληρες γειτονιές – Έντονη δυσοσμία
Από το συγκεκριμένο σημείο διέρχονται καθημερινά και μικρά παιδιά που μεταβαίνουν σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής
Εφιάλτης στο Ηράκλειο: Λύματα πλημμύρησαν ολόκληρες γειτονιές – Έντονη δυσοσμία