Thumbnail
Τι έγινε τελικά με την Εύα Καϊλή στην Αντίπαρο;

Ύστερα από την φραστική επίθεση που δέχθηκε η Ευα Καϊλή στην Αντίπαρο αρκετά μέσα ενημέρωσης αποφάσισαν να παρουσιάσουν μόνο τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

Το παρακάτω κείμενο, αυτόπτη μάρτυρα, που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Indymedia διαψεύδει τη συγκεκριμένη αφήγηση. Το info-war.gr έχει στη διάθεσή του και άλλες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη εκδοχή.

Κειμενο μαρτυρία του Παυλού Χρυσαφίδη:

” Επειδή τα γραπτά και η λάσπη μένουν, καλό θα είναι όταν αυτά τα δύο συνδυάζονται να αναιρούνται επί τόπου.

Ονομάζομαι Παύλος Χρυσαφίδης και ήμουν παρών σαν αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας στο συμβάν που διαψεύδει ως προς την εξέλιξή του η κυρία Καϊλη. Η οποία, εν παρόδω, διαθέτει τεράστιους μηχανισμούς προπαγάνδας με το μέρος της σε σχέση με τα “15χρονα παιδάκια” που είδαν τα πράσινα ματάκια της.
Να τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να δούμε όχι μόνο πόσο μη ρόδινα για το ατσαλάκωτο προφίλ της νεαρής ευρωβουλευτού εξελίχτηκαν τα πράγματα αλλά και τους λόγους που έχει για να τα διαψεύδει.

Μετά τα μεσάνυχτα, έξω από ένα ζαχαροπλαστείο της Αντιπάρου η Εύα Καϊλη με την παρέα της έτρωγε ανέμελα ένα παγωτακι. Ανέμελα έτρωγε ένα σουβλάκι και ένας νεαρός άντρας πάνω από 30 (μάλλον είναι το παιδάκι με το σάντουιτς που είδε η Κυρία Καϊλη και απορρησε πού είναι το παντεσπανι του). Από το ντύσιμό του θα έκρινε κάποιος πως σίγουρα δεν ζει με την άνεση του μισθού του Ευρωκοινοβουλίου. Βέβαια δεν είχα την οικειότητα να τον ρωτήσω με τί θράσος αποφάσισε να πατήσει το πόδι του στην κοσμική Αντίπαρο αλλά εν προκειμένω πόσο μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο;

Όταν λοιπόν ο νεαρός αντιλήφθηκε την Ευρωβουλευτή της απευθύνθηκε καταλογίζοντάς της συναυτουργία στην επέλαση της φτώχειας στον τόπο τα τελευταία μνημονιακά χρόνια. Κάποιοι νεαροί/ές γυρω στα 20-22 (ουτε εκείνους θα τους ελεγε κάποιος χαριτωμενα 15χρονα παιδακια εκτός αν είχε σοβαρό λόγο να υποτιμήσει το συμβάν) που βρισκόντουσαν μπροστά, αντιλαμβανόμενοι τον οργισμένο μονόλογο του νεαρού άντρα που έτρωγε παραδόξως το σουβλάκιβ (και Αντίπαρος και σουβλάκι είναι ένας συνδυασμός που λίγοι μπορούν να πετύχουν στα χρόνια του μνημονίου) συνέδραμαν στο εποικοδομητικό “κράξιμο” προς το πρόσωπο της ευρωβουλευτού και την αλαζονεία με την οποία θεωρεί ότι τέτοιες καταστάσεις δεν έχουν λόγο να την βρίσκουν σαν την τυφλή μοίρα.
Στην φραστική αυτή επίθεση της ζητήθηκε να “σηκωθεί και να φύγει” κάτι το οποίο και έκανε μην αντέχοντας άλλο αυτό το αισθητικό τσαλάκωμα της όμορφης βραδιάς που σίγουρα έπαιρνε την κατηφόρα για εκείνη και τους φίλους της.

Σημασία δεν έχει να διαψεύσει το ότι έφυγε από το νησί αλλά να παραδεχτεί με ειλικρίνεια ότι αυτή η αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου που βρισκόταν εκεί και μοιραζόταν τον ίδιο αυτονόητο θυμό την έκανε να αποχωρήσει ενώ σίγουρα κάτι τέτοιο δεν ήταν η επιθυμία της.
Κάποια στιγμή και ενώ ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται χωρίς ωστόσο να κινείται με απειλητικές διαθέσεις (πέρα από την σίγουρη πρόθεση να πάρει η κατάσταση δημόσιο χαρακτήρα κ να μη μείνει σε κλειστό κύκλο) κάποια μέλη της παρέας της ευρωβουλευτού παρενέβησαν με απίθανες ατάκες του τύπου “παιδιά, ηρεμήστε, όλοι Έλληνες είμαστε” προκειμένου να πετύχουν την εύνοια του κόσμου.
Δηλαδή είναι σα να λέμε: Ο Χριστοφοράκος και ο ψαράς της Αντιπάρου είναι το ίδιο και το αυτό μιας και είναι και οι δύο Έλληνες.
Επαγωγικός συλλογισμός που δεν θα τον έκανε το μυαλο παιδιού του δημοτικού. Πόσω μάλλον τα ενήμερα αντανακλαστικά των “15 χρονων” που είδε η ευρωβουλευτής με τα ίδια μάτια που κοίταζαν τον “Αλέξη” στο Ευρωκοινοβούλιο και του επεσήμαιναν πως οι Ευρωπαίοι είναι φίλοι μας και θέλουν να μας βοηθήσουν (Ναι, το είδαμε!!).

Το τι συνέβη στην συνέχεια με την υποτιθέμενη ατάκα σχετικά με τους “δεξιούς” δεν το γνωρίζω μιας και δεν ήμουν πλέον παρών.

Εν κατακλείδι: Όχι κύρια Καϊλή, δεν έφταιγε η ζέστη, σας βρήκαν και σας διαπόμπευσαν και αυτό το νιώσατε και εσείς και η παρέα σας.
Το νιώσαμε κι εμείς, τυχαιοι περαστικοί που δεν είχαμε την όρεξη να εμπλακούμε σε έναν λεκτικό καβγά μαζί σας επειδή ίσως βαθειά μέσα μας ξέρουμε πως θα το αρνηθείτε πανικόβλητη προφυλάσσοντας την εικόνα σας με κάθε τρόπο.

Εγώ δεν σας είδα να γελατε με τα “15 χρονα”, αντίθετα σας είδα σαστισμενη και την ξανθιά σας φίλη να ρωτάει στο πλήθος “πού είναι η αστυνομία;”
Και για να τελειώνει η ιστορία με την παραποίηση του ύφους του συμβάντος προκειμένου να το παρουσιάσετε όπως θέλετε εσείς ώστε να το υποβιβάσετε και να πείσετε τους ομογάλακτούς σας πως οι κοσμικές διακοπές είναι μια πολυτέλεια που ακόμη μπορείτε να απολαμβάνετε ανέμελα, επιτρέψτε μου να σας δώσω μια συμβουλή για να βελτιώσετε την στρατηγική σας.

Με το να αποκαλείτε νοήμονες νέους “χαριτωμένα παιδάκια που σαστίσαν’ στην παρουσία μου” εξοργίζετε περισσότερο κόσμο με αποτέλεσμα να έρθει σύντομα η μέρα που μαζί με όσους σας αναγνωρίζουν και σας γιουχάρουν δημόσια θα προστεθούν και τα 15χρονα παιδάκια που μέχρι τώρα, ακριβώς ελλείψει παιδείας όπως ορθά παρατηρήσατε στο τέλος της ανάρτησής σας, τρώγανε τα κουτόχορτα που αφειδώς η κουλτούρα που σας έθρεψε τάϊσε κι αυτά.

Προσυπογράφω, ΠΑΣΟΚ και μπουζούκια τέλος !”

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...