Thumbnail

 

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ

Η καλή κοινωνία της Πάτρας, πάει ....στον Άγιο Στέφανο. Ήδη ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, πρώην αντιπρόεδρος της πρώην ΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, Μέγας Δωρητής του Πατριαρχείου Κωνσταντινούπολης, πρόεδρος ομίλου εταιρειών με θυγατρικές σε Ευρώπη και Ασία, κλπ, κλπ, ο αξιότιμος κύριος Κώστας Αντζουλάτος βρίσκεται από την πρώτη του μήνα στο κελί με άλλους επτά, "για έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων μεγάλου ύψους".

Ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, θεωρείται πλέον σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν συλλήψεις πολλών ακόμη γνωστών προσώπων της οικονομικής ζωής, τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στη "μαύρη λίστα" των οικονομικών, δικαστικών και αστυνομικών αρχών, είτε για χρέη προς το Δημόσιο είτε για άλλα σοβαρά οικονομικά αδικήματα.

Πριν λίγους μήνες, θυμίζουμε,είχε καταρρεύσει το άλλο μεγάλο "αστέρι" της περιοχής η Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, το ΔΣ της οποίας κοσμούσαν λαμπρά ονόματα της τοπικής κοινωνίας όπως ο πρώην δήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Φλωράτος.

Και άλλοι.

Φαίνεται πως μόνο με κομπίνες και απάτες κρατιούνται οι επιχειρήσεις στην εποχή μας. Μη νομίζετε όμως ότι, όταν μπουν τα λαμόγια στη φυλακή, θα εξυγιανθεί ο επιχειρηματικός κόσμος , όχι, θα κυριαρχήσουν τα λαμόγια ευρωπαϊκού επιπέδου. Αυτόν τον καπιταλισμό θα επιβάλλουν οι ευρωπαίοι στη χώρα μας: ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

Μεγάλο θύμα των εξελίξεων οι εργαζόμενοι που χάνουν τη δουλειά τους στις αμέτρητες επιχειρήσεις που κλίνουν. Όταν όμως λυγίζει η εργατική τάξη κανείς δεν μπορεί να μείνει όρθιος.

 

Χρήστος Τσουκαλάς

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekab_7.jpg
Σοβαρό τροχαίο στη Σταδίου: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο -Ένας σοβαρά τραυματίας
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός της μοτοσικλέτας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο...
Σοβαρό τροχαίο στη Σταδίου: Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο -Ένας σοβαρά τραυματίας